Το Apple Store κλείνει τις πόρτες του πριν την ανακοίνωση του iPhone 1

0

Η Apple αποφάσισε να κλείσει το διαδικτυακό της Apple Store λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του iPhone 15 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της. Το κλείσιμο του καταστήματος πριν από συνέδρια είναι μια αρκετά κοινή πρακτική για τον κατασκευαστή.

 Το Apple Store θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του μόλις ολοκληρωθεί η κεντρική ομιλία (θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.). Στο μεταξύ, δεν είναι δυνατή η αγορά προϊόντων, είτε iPhone, iPad, Mac ή κάτι άλλο.

Η κεντρική ομιλία θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro και 15 Pro Max. Θα υπάρχει επίσης το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2. Και αν οι φήμες είναι σωστές, η Apple θα παρουσιάσει επίσης τα AirPods Pro με θήκη φόρτισης εξοπλισμένη με θύρα USB-C (έναντι Lightning σήμερα).

Το νέο iPhone και το Apple Watch θα υπάρχουν στο Apple Online Store όταν ανοίξει. Ωστόσο, δεν θα είναι δυνατή η αγορά τους. Οι προπαραγγελίες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες από τις 15 Σεπτεμβρίου και το μάρκετινγκ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από τις 22. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τα νέα Apple Watches.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται η αγορά του AirPods Pro USB-C να γίνει σήμερα το βράδυ, όπως και οι θήκες και τα άλλα αξεσουάρ για το iPhone 15.

Η κεντρική ομιλία της Apple για το iPhone 15 πραγματοποιείται σήμερα στις 8 μ.μ..


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !