Αλλαγές για τα νέα Apple Watches

Σύμφωνα με το Bloomberg , τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2 θα διαθέτουν καλύτερους αισθητήρες και εξαρτήματα, με γενική έμφαση στην ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια. Αυτό θα περιλαμβάνει μια νέα έκδοση της συσκευής παρακολούθησης καρδιακών παλμών. Συγκριτικά, τα Apple Watch Series 7 και Series 8 διαθέτουν οθόνη καρδιακού παλμού τρίτης γενιάς.

Τα νέα ρολόγια θα διαθέτουν επίσης το νέο τσιπ U2 για Ultra Wideband (το τσιπ U1 έκανε το ντεμπούτο του με το iPhone 11 Pro το 2019). Το νέο τσιπ θα βελτιώσει τις δυνατότητες τοποθεσίας του Apple Watch, επιτρέποντας την ακριβέστερη παρακολούθηση ατόμων και συσκευών στην εφαρμογή Find My της Apple. Θα πρέπει επίσης να εξοπλίσει τα επόμενα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 15.

Επιπλέον, το Apple Watch Ultra 2 θα κατασκευαστεί με περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο για πρώτη φορά. Από την πλευρά του, το Apple Watch Series 9 από ανοξείδωτο ατσάλι θα έχει θήκη με 3D εκτύπωση . Η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει το Apple Watch Ultra με αυτήν την τεχνολογία από το επόμενο έτος.

Τα δύο νέα ρολόγια για το 2023 θα δικαιούνται και νέο επεξεργαστή. Και για μια φορά, θα υπάρξουν βελτιώσεις στην απόδοση, κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και τρεις γενιές τώρα. Πράγματι, οι Σειρές 6, 7 και 8 προσφέρουν την ίδια απόδοση .

Αλλά όσον αφορά την εμφάνιση, τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2 δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θα υπάρξουν αλλαγές στους ιμάντες, ωστόσο, με την Apple να σταματά μερικά από τα δερμάτινα λουριά της. Η Apple φέρεται επίσης να εγκαταλείπει το λουράκι που έκανε το ντεμπούτο του με το πρώτο Apple Watch.