Η Hermès αφαιρεί τα λουράκια Apple Watch από τον ιστότοπό της

0


Η πολυτελής μάρκα Hermès μόλις αφαίρεσε όλους τους ιμάντες Apple Watch από τον ιστότοπό της, κάτι που θα μπορούσε επίσης να αποτελεί ένδειξη του τέλους του δέρματος σε αυτή τη σειρά των αξεσουάρ. Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι φήμες φαίνεται να δείχνουν ότι η Apple θα προσφέρει μια σειρά από λουριά Apple Watch από φυτικές ίνες και ότι τα δερμάτινα λουριά θα αφαιρεθούν από τα φυσικά και διαδικτυακά Apple Stores. Άλλες διαρροές, ωστόσο, υποδεικνύουν ότι η Hermès θα διατηρήσει μια σειρά από δερμάτινα βραχιόλια, διαρροές που μπορεί να απορριφθούν σε λίγες ώρες (ή πρόκειται απλώς για ρευστοποίηση των αποθεμάτων πριν από την άφιξη νέων αξεσουάρ).

Εκτός από την απόσυρση στο site, τα λουράκια Hermès έχουν επίσης εξαφανιστεί από τις λίστες της πολυτελούς φίρμας. Μια μεγάλη ανατροπή επέρχεται επομένως και δεν θα ήταν απίθανο η Hermès να προσφέρει τη δική της σειρά βραχιολιών "Finewoven" από φυτικές ίνες. Από την άλλη, τα αξεσουάρ Hermès (για το Apple Watch και το AirTag) εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της Apple, αλλά και πάλι, όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν μετά την κεντρική ομιλία της παρουσίασης του iPhone 15 που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 12 Σεπτεμβρίου από τις 7 μ.μ.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !