iPhone 12: Η Apple θα προσφέρει μια ενημέρωση για τη μείωση του ποσοστού εκπομπών

0

Η Apple θέλει πραγματικά το iPhone 12 να συνεχίσει να πουλά στη Γαλλία , κάτι που είναι πολύ λογικό από εμπορικής άποψης με το iPhone 12 να είναι το νέο μοντέλο που πωλείται στη φθηνότερη τιμή όλων των σειρών iPhone. Το iPhone, το οποίο προφανώς έχει μεγάλη σημασία σε μια χώρα που έχει καταστραφεί από μια τεράστια κρίση αγοραστικής δύναμης και στην οποία το iPhone αγωνίζεται να φτάσει το μερίδιο αγοράς του 20% (έναντι 50% στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ιαπωνία).

Η εταιρεία Cupertino έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της στη Γαλλία να μην σχολιάσουν το θέμα, αλλά στα παρασκήνια, οι προγραμματιστές εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν μια ενημέρωση iOS για να μειώσουν το ποσοστό εκπομπών (DAS) της συσκευής. Η Apple επιβεβαίωσε αυτήν την Παρασκευή ότι ετοιμάζεται μια ενημέρωση, η οποία ταυτόχρονα θα αποφύγει την αναστολή των πωλήσεων καθώς και την ανάκληση συσκευών που βρίσκονται ακόμη σε κυκλοφορία.

«Θα κυκλοφορήσουμε μια ενημέρωση λογισμικού για χρήστες στη Γαλλία ώστε να προσαρμοστούν στο πρωτόκολλο που χρησιμοποιούν οι γαλλικές ρυθμιστικές αρχές. Ως εκ τούτου, ελπίζουμε ότι το iPhone 12 θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στη Γαλλία», δήλωσε το Cupertino σε ένα δελτίο τύπου. Εάν η Apple εξακολουθεί να είναι προσεκτική, είναι απλώς επειδή η ενημέρωση θα πρέπει ακόμα να επικυρωθεί από το ANFR, το οποίο θα δοκιμάσει το iPhone 12 για δεύτερη φορά με τη νέα έκδοση του iOS για να διαπιστώσει εάν η τελευταία συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή DAS πρότυπα.

Η Apple, από την άλλη πλευρά, επιμένει να επισημαίνει την υποτιθέμενη ιδιαιτερότητα της δοκιμής ANFR: «Αυτό συνδέεται με ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο δοκιμής που χρησιμοποιείται από τις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές και όχι με ένα πρόβλημα ασφαλείας», διευκρινίζει η Apple σε αυτό το ίδιο δελτίο τύπου. Στην πραγματικότητα, ο αμερικανικός κολοσσός δεν αλληλεπιδρά με γερμανικές και βελγικές ρυθμιστικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους απείλησαν να απαγορεύσουν τις πωλήσεις εάν οι δοκιμές εκπομπών δεν κατέληγαν. Τα συμπεράσματα αυτών των δοκιμών θα επιτρέψουν επίσης να γνωρίζουμε εάν το ANFR εφαρμόζει ελέγχους εκπομπών «με τον δικό του τρόπο».


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !