Οι πληροφορίες σχετικά με τις χωρητικότητες της μπαταρίας των Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 σε αντίθεση με τα iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro και 15 Pro Max, δεν είναι κάτι πρέπει να καυχιέται η Apple σε σύγκριση με πέρυσι.

Τα δεδομένα από τον κινεζικό ρυθμιστή, που ανακαλύφθηκαν από το MacRumors , αποκαλύπτουν ότι το Apple Watch Series 9 με τη θήκη 41 mm έχει μπαταρία 282 mAh. Συγκριτικά, το Apple Watch Series 8 είχε μπαταρία… 282 mAh. Δεν υπάρχει επομένως καμία αλλαγή από τη μια γενιά στην άλλη.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με το μοντέλο 45 mm όπου η μπαταρία είναι 308 mAh, είτε στο Apple Watch Series 8 είτε στη Series 9. Η μόνη αλλαγή που παρατηρείται αφορά το Apple Watch Ultra 2, αλλά είναι ελαφρύ. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 564 mAh, σε σύγκριση με 542 mAh στο πρώτο μοντέλο με το όνομα που κυκλοφόρησε πέρυσι. Το κέρδος λοιπόν είναι 4,06%.

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της ρολόγια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας . Η αυτονομία που ανακοινώθηκε για το Apple Watch Series 9 εξακολουθεί να είναι 18 ώρες και αυτή για το Apple Watch Ultra 2 είναι 36 ώρες. 72 μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από την Τρίτη. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως και για το iPhone 15.