Τα iPhone 15 και 15 Plus θα πρέπει να διατηρούν τις τιμές παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται με την τρέχουσα σειρά. Η Apple προσφέρει το iPhone 14 από 1.019 € και το iPhone 14 Plus από 1.169 €. Από την άλλη πλευρά, τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα παρουσιάσουν σημαντική αύξηση της τιμής, η οποία θα εξηγείται από το νέο πλαίσιο τιτανίου και τον περισκοπικό αισθητήρα φωτογραφίας. Αυτός ο αισθητήρας θα προορίζεται για το iPhone 15 Pro Max .

Το iPhone 14 Pro ξεκινά από 1.329 € και το iPhone 14 Pro Max από 1.479 €. Τι να περιμένετε με τα iPhone 15 Pro και Pro Max; Ο αναλυτής δεν κάνει εκτίμηση. Ωστόσο, οι προηγούμενες εκτιμήσεις έχουν προτείνει αύξηση τουλάχιστον 100 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στην Ευρώπη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Apple έχει αυξήσει επανειλημμένα τις τιμές των iPhone στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια. Αντίθετα, τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα άλλαζε φέτος με μια αύξηση που θα ισχύει και για τους Αμερικανούς. Και οι Ευρωπαίοι στην ιστορία; Θα έχουμε και πάλι δικαίωμα σε υψηλότερες τιμές; Η απάντηση την επόμενη εβδομάδα μετά την κεντρική ανακοίνωση.