App: Κατεβάστε το Oltalox τώρα και πάρτε τον έλεγχο του απορρήτου σας όπως ποτέ άλλοτε!

0


Ασφαλίστε τα προσωπικά σας δεδομένα και διατηρήστε το απόρρητο με το Oltalox, το απόλυτο "ντουλάπι" εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το Oltalox σάς επιτρέπει να κλειδώνετε οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή σας με κωδικό πρόσβασης ή βιομετρικά στοιχεία, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του απορρήτου σας. Είτε πρόκειται για την τραπεζική σας εφαρμογή, για λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή για ιδιωτική συλλογή φωτογραφιών, η Oltalox διασφαλίζει ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στις εμπιστευτικές εφαρμογές και τα δεδομένα σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Κλείδωμα εφαρμογών: Διατηρήστε τις εφαρμογές σας ασφαλείς και προστατευμένες κλειδώνοντάς τις μεμονωμένα. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των τραπεζικών υπηρεσιών, των μηνυμάτων, της γκαλερί, του email και άλλων. Προστατέψτε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 

Κωδικός πρόσβασης ή Βιομετρικό κλείδωμα: Ρυθμίστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης ή χρησιμοποιήστε την ευκολία του βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας (δακτυλικό αποτύπωμα ή ξεκλείδωμα προσώπου) για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κλειδωμένες εφαρμογές σας. Επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και απολαύστε απρόσκοπτο ξεκλείδωμα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Σημείωση: Το Oltalox απαιτεί άδειες χρόνου οθόνης για να λειτουργεί βέλτιστα και να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία κλειδώματος εφαρμογών. 

Κατεβάστε το Oltalox τώρα και πάρτε τον έλεγχο του απορρήτου σας όπως ποτέ άλλοτε!

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να κλειδώνει μεμονωμένες εφαρμογές και δεν παρέχει λειτουργίες κλειδώματος ή κρυπτογράφησης σε όλη τη συσκευή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !