Το iMac M1, το τελευταίο all-in-one Mac της Apple, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 . Αρκεί να πούμε ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει η Apple διάδοχο, ειδικά από τη στιγμή που τα MacBook, Mac Studio και Mac Pro δικαιούνταν ανανεώσεις (αρκετές φορές ακόμα και ανάλογα με το μοντέλο) αυτές τις 900 ημέρες.

Επομένως, ένα νέο μοντέλο θα είναι έτοιμο να δει το φως της δημοσιότητας πριν από το τέλος του μήνα. Ποιο θα είναι το τσιπ: M2 ή M3; Ο Γκουρμάν δεν λέει τίποτα σήμερα. Είχε προηγουμένως διαβεβαιώσει ότι η Apple δεν είχε σχεδιάσει ένα μοντέλο με το τσιπ M2, αλλά δεν επιβεβαιώνει σήμερα ότι θα βρούμε το τσιπ M3.

Ο Gurman προσθέτει ότι το απόθεμα iMac και MacBook Pro είναι μικρο ανάλογα με το μοντέλο, με τις παραδόσεις να πραγματοποιούνται μόνο τον Νοέμβριο. Είναι «ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι πρόκειται να συμβεί », είπε.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple παρουσίασε τα MacBook Pro M2 Pro και M2 Max τον Ιανουάριο . Η κυκλοφορία νέων μοντέλων την ίδια χρονιά θα ήταν ασυνήθιστη, αλλά όχι αδιανόητη.

Όσον αφορά τη σχεδίαση του νέου iMac και άλλων νέων Mac, δεν πρέπει να περιμένετε αλλαγές. Τα νέα χαρακτηριστικά θα ήταν κάτω από το σασί με περισσότερη δύναμη, τίποτα άλλο.