Θα δούμε ένα HomePod με οθόνη LCD που αποκαλύπτεται στις φωτογραφίες?

0


Ενώ η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη γενιά του HomePod , το συνδεδεμένο έξυπνο ηχείο της νωρίτερα μέσα στο έτος, το επόμενο ετοιμάζεται ήδη. Και μπορούμε πραγματικά να μιλήσουμε για ένα νέο μοντέλο, αφού οι φήμες φαίνεται να είναι αληθινές με φωτογραφίες ενός πρωτοτύπου HomePod με οθόνη LCD  μόλις διέρρευσαν . Οι πληροφορίες είναι σαν όλες τις διαρροές που λαμβάνονται με λίγο επιφύλαξη. Ωστόσο, το πρωτότυπο που ονομάζεται B720 φαίνεται κάτι παραπάνω από αξιόπιστο, με μια οθόνη που θα μπορούσε να επιτρέψει στη συσκευή να επωφεληθεί από πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Αυτό το πρωτότυπο φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη κατάσταση ανάπτυξης. Εάν οι πληροφορίες αποδειχθούν αληθινές, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η Apple ετοιμάζει την κυκλοφορία του πολύ σύντομα. Γνωρίζουμε επίσης ότι η εταιρεία έχει ξαναγράψει ορισμένες από τις εφαρμογές tvOS ώστε να εκτελούνται σε διαφορετικές μορφές. Ευτυχής σύμπτωση, το HomePod τρέχει με μια τροποποιημένη έκδοση του tvOS. Σύμφωνα με το 9to5Mac , η οθόνη θα εμφανίζει μια θολή κινούμενη εικόνα με βάση τα χρώματα του τρέχοντος άλμπουμ ή podcast ή ακόμα και σημαντικές ειδοποιήσεις όπως μηνύματα ή κλήσεις. Μπορέσαμε ακόμη και να δούμε μια ενδεικτική εικόνα της εφαρμογής LcdUTest σε αυτή τη διάσημη οθόνη. Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς όταν οι ενδείξεις συσσωρεύονται σε αυτό το σημείο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !