Η Apple μας ανακοινώνει ότι θα υπάρξει κεντρική ομιλία την επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι στις 30 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι 31 Οκτωβρίου στη 1 π.μ. στη Ευρώπη (και όχι 2 τα ξημερώματα γνωρίζοντας ότι αλλάζουμε ώρα αυτό το Σαββατοκύριακο). Αρκεί να πούμε ότι πρόκειται για ένα ασυνήθιστο χρονικό διάστημα.

Μια βασική ομιλία της Apple στα τέλη Οκτωβρίου

Πράγματι, οι βασικές ομιλίες της Apple λαμβάνουν χώρα γενικά στις 8 μ.μ. . Εδώ, θα είναι αργά το απόγευμα/νωρίς το βράδυ στις Ηνωμένες Πολιτείες (ανάλογα με τις περιοχές της χώρας) και στη μέση της νύχτας στην Ευρώπη. Όσοι είναι ξύπνιοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία, οι άλλοι θα ανακαλύψουν τα νέα χαρακτηριστικά νωρίς το πρωί.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή θα είναι μια προηχογραφημένη βασική ομιλία. Θα είναι λοιπόν ένα βίντεο και μια φυσική εκδήλωση. Παρά τα πάντα, οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν να ανακαλύψουν τα προϊόντα μετά την παρουσίαση. 

Αν οι φήμες είναι καλές , αυτή η συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία να έχουμε την παρουσίαση νέων Mac. Σημειώστε επίσης ότι το όνομα της κεντρικής ομιλίας είναι Scary Fast, με την Apple να κάνει σύνδεσμο με το Halloween (scary = τρομακτικό και γρήγορο = γρήγορο). Αυτό το όνομα θα μπορούσε ιδιαίτερα να παραπέμπει στο νέο τσιπ M3 το οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, αναμένεται να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από το τσιπ M2.

Τι μοντέλα να περιμένετε; Οι φήμες ήταν λίγο συγκεχυμένες σε αυτό το θέμα. Αλλά είναι πιθανό η Apple να αποκαλύψει ένα νέο iMac (τσιπ M2; M3;) και νέα MacBook Pro. Από την άλλη, δεν πρέπει να περιμένουμε ένα νέο MacBook Air.