Το TikTok δοκιμάζει ακόμη μεγαλύτερα βίντεο για να φτάσει τα 15 λεπτά

0

Οι εποχές που το TikTok ήταν ένα κοινωνικό δίκτυο με μόνο σύντομα βίντεο έχουν περάσει προ πολλού. Η πλατφόρμα θέλει πάντα περισσότερα (για να ανταγωνιστεί το YouTube, μεταξύ άλλων) και δοκιμάζει τώρα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών.

Οι χρήστες μπορούν επί του παρόντος να δημοσιεύουν βίντεο διάρκειας έως και 10 λεπτών. Με το νέο τεστ, πρόκειται για 15 λεπτά το πολύ. Το TikTok επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι οι δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη με ορισμένους χρήστες σε λίγες χώρες, αλλά το κοινωνικό δίκτυο δεν λέει περισσότερα αυτή τη στιγμή.

Η δοκιμή έγινε με πρώτο αντιληπτό από τον Ματ Ναβάρα, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης. «Ανεβάστε βίντεο διάρκειας έως 15 λεπτών! Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να δημοσιεύσετε από την εφαρμογή ή τον υπολογιστή σας στο tiktok.com », έγραφε μια ανάρτηση.

Αρχικά, το TikTok επέτρεπε στους χρήστες να δημοσιεύουν βίντεο 15 δευτερολέπτων. Αυτό στη συνέχεια αυξήθηκε σε 60 δευτερόλεπτα και μετά σε 10 λεπτά τον Φεβρουάριο του 2022 . Τώρα ετοιμάζεται με ένα νέο όριο. Ωστόσο, το TikTok δεν προσδιορίζει πότε θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Η επέκταση της διάρκειας του βίντεο θα δώσει στους δημιουργούς ακόμη περισσότερο χρόνο και ευελιξία για να μοιραστούν συνταγές μαγειρικής, μαθήματα ομορφιάς, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σκίτσα. Επί του παρόντος, εάν ένα βίντεο είναι μεγαλύτερο από 10 λεπτά, οι δημιουργοί κατευθύνουν τους χρήστες σε ένα βίντεο "Μέρος 2". Με αυτό το διευρυμένο χρονικό όριο, ενδέχεται να μην απαιτείται πλέον από τους δημιουργούς να δημιουργούν μια πλήρη σειρά βίντεο κατά την κοινή χρήση περιεχομένου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !