Η Apple πρόσφερε το iMac M1, το οποίο κατέστησε δυνατή την εγκατάλειψη των επεξεργαστών Intel για τη μετάβαση στο τσιπ Apple Silicon και την αλλαγή του γενικού σχεδιασμού. Αλλά ο εν λόγω υπολογιστής all-in-one κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από δύο χρόνια τώρα, χωρίς διάδοχο.

Σήμερα, η Macotakara είναι πεπεισμένη ότι η Apple θα προσφέρει σύντομα μια νέα έκδοση του iMac με τα τσιπ M2 και M2 Pro. Ο ιστότοπος είναι γενικά καλά ενημερωμένος για την Apple, αλλά τα σημερινά νέα μοιάζουν περισσότερο με πρόβλεψη παρά με πραγματική διαρροή από μια πηγή.

Βασίζει τις ημερομηνίες παράδοσης του M1 iMac και ιδιαίτερα των μοντέλων ανώτερης κατηγορίας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Η αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης και RAM έχει ως αποτέλεσμα την παράδοση στα τέλη Νοεμβρίου.

Αλλά θα ήταν περίεργο αν η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο iMac με τσιπ M2, γνωρίζοντας ότι αυτό κυκλοφόρησε πέρυσι και ότι το τσιπ M3 δεν θα έπρεπε να είναι μακριά
. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αναμονή, θα ήταν καλύτερο για την Apple να προσφέρει ένα iMac με το τσιπ M3, ώστε ο υπολογιστής να είναι ενημερωμένος μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά, αντί να βάλει ένα τσιπ που θα κυκλοφορήσει το 2022. Αλλά ποιος ξέρει, ο κατασκευαστής μπορεί να μας εκπλήξει.

Μιλώντας για το τσιπ M3, τα Mac που είναι εξοπλισμένα με αυτό το τσιπ θα πρέπει να φτάσουν το 2024 και όχι φέτος, αν επαληθευτούν οι πρόσφατες διαρροές .