Ατελείωτες ουρές στη Νότια Κορέα για τις νέες ναυαρχίδες της Apple

0

Τα iPhone 15 και 15 Pro αναμένονταν πραγματικά με ανυπομονησία στη Νότια Κορέα. Θυμόμαστε ότι μια ομάδα Κορεατών καταναλωτών είχε παραπονεθεί για την καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 15 στην Κορέα σε σύγκριση με άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία, η Γαλλία ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, και οι προσδοκίες ουρών αυτής της Παρασκευής, 13 Οκτωβρίου αποκαλύπτουν το επίπεδο αυτής της τρέλας. 
 
 
 Στην πραγματικότητα σήμερα είναι που η νέα σειρά iPhone είναι διαθέσιμη προς πώληση στη Νότια Κορέα και οι μεγάλες ουρές στην είσοδο των 5 Apple Stores της χώρας αποδεικνύουν σε ποιο βαθμό η Apple είναι πράγματι η μόνη εταιρεία που μπορεί να αντέξει στη γη της Samsung .

Η επιτυχία αυτής της ημέρας κυκλοφορίας είναι τέτοια που η Korea Time είχε τίτλο σήμερα το πρωί με θέμα: «Η τρέλα για το iPhone κυριεύει την Κορέα». Θα ωθήσει η εξαιρετικά ενθουσιώδης αντίδραση από τους Κορεάτες καταναλωτές να τοποθετήσει τη Νότια Κορέα στη λίστα των πρώτων χωρών που θα αποκτήσουν νέο iPhone; Τα μακροπρόθεσμα στοιχεία πωλήσεων θα καθορίσουν αναμφίβολα οποιαδήποτε μελλοντική απόφαση της καλιφορνέζικης εταιρείας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !