Επομένως, θα υπάρχουν δύο νέα iPad Air σε προετοιμασία με μια παραλλαγή Wi-Fi και ένα άλλο Wi-Fi + κινητό για κάθε μοντέλο. Το 9to5Mac εικάζει ότι η Apple θα μπορούσε να εμπνευστεί από το iPad Pro, προσφέροντας συγκεκριμένα δύο μεγέθη οθόνης. Το τρέχον tablet έχει πάνελ 10,9 ιντσών. Μια άλλη υπόθεση που διατυπώθηκε είναι ότι το δεύτερο μοντέλο θα μπορούσε να έχει καλύτερα εξαρτήματα και ταυτόχρονα να κοστίζει περισσότερο.

Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης το iPad mini 7, εξηγώντας ότι το tablet θα φτάσει σύντομα, ενώ διευκρινίζει ότι τα νέα iPads αναμένονται από τώρα έως το WWDC 2024 τον Ιούνιο. Αρκεί να πούμε ότι είναι ένα πολύ ευρύ παράθυρο απελευθέρωσης.

Προηγούμενες φήμες αναφέρουν ένα iPad mini 7 και ένα iPad 11, χωρίς να αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε κανένα μοντέλο. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η Apple δεν θα πρέπει να κυκλοφορήσει νέα iPad το 2023. Από την πλευρά του, ο Mark Gurman του Bloomberg μίλησε για ένα νέο iPad Air, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι θα φτάσει αργά ή γρήγορα, λιγότερο σύντομα.

Το τρέχον iPad Air κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 και διαθέτει το τσιπ M1. Από την πλευρά του, το τρέχον iPad mini κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 . Αρκεί να πούμε ότι μια αναθεώρηση θα ήταν ενδιαφέρουσα για ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.