Η ενημέρωση του iOS 17.2 διορθώνει αρκετά προβλήματα του Wi-Fi που έχουν αντιμετωπίσει οι χρήστες από την κυκλοφορία του iOS 17 ισχυρίζεται η Apple για αυτό.

Το iClarified είχε αναφέρει στην Apple ένα σφάλμα Wi-Fi που υπήρχε στο iOS 17 και το iOS 17.1 και αποδεικνύεται ότι ο κατασκευαστής το διόρθωσε στην πραγματικότητα με την πρώτη έκδοση beta του iOS 17.2, που ήταν πρόσφατα διαθέσιμη στους προγραμματιστές και στο κοινό δοκιμών . Η ομάδα αναφέρει:

Μετά τα σχόλιά σας, η πιο πρόσφατη ενημέρωση, το build 21C5029g, πραγματοποίησε αλλαγές λογισμικού που επέλυσαν αυτό το ζήτημα. Μπορείτε να δείτε την έκδοση λογισμικού που χρησιμοποιεί η συσκευή σας και να ελέγξετε για την πιο πρόσφατη ενημέρωση πατώντας Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ποικίλα όπως ασταθής σύνδεση Wi-Fi, ιστότοποι που χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτωθούν, περίπλοκη φόρτωση για αναπαραγωγή βίντεο (YouTube, Netflix κ.λπ.) ή ακόμα και αποσυνδέσεις κατά καιρούς. Ωστόσο, δεν επηρεάζονται όλοι από αυτό το σφάλμα, αλλά υπάρχει όπως μπορούμε να δούμε με την Apple να ανακοινώνει μια επιδιόρθωση σήμερα.

Η Apple δεν διευκρινίζει ακόμη ποια θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του iOS 17.2. Η πρώτη beta ήταν μια ευκαιρία να έχουμε μερικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Apple Journal που λειτουργεί ως προσωπικό ημερολόγιο, τη δυνατότητα δημιουργίας συνεργατικών λιστών αναπαραγωγής στο Apple Music, τη λειτουργία Μετάφρασης στο κουμπί δράσης στα iPhone 15 Pro, επαλήθευση κλειδιού ανάφλεξης για iMessage και πολλά άλλα.