Η Apple προσφέρει μια σελίδα στον ιστότοπό της που περιγράφει τις αλλαγές με τις ενημερώσεις AirTags. Αλλά αυτό δεν είναι ενημερωμένο τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο. Επομένως, πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τι επιφυλάσσει το νέο υλικολογισμικό. Είναι πιθανό ότι αυτές είναι απλώς διορθώσεις χωρίς τίποτα νέο. Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Επιπλέον, η Apple δεν παρέχει καμία επιλογή που να επιβάλλει την εύρεση και εγκατάσταση ενημερώσεων. Επομένως, πρέπει να αφήσετε τον ιχνηλάτη αντικειμένων να διαχειριστεί από μόνος του αυτήν τη λειτουργία. Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα Things, επιλέξτε AirTag από τη λίστα και πατήστε το όνομά της. Θα δείτε τις πληροφορίες (μαζί με τον σειριακό αριθμό).

Η ανάπτυξη του υλικολογισμικού 2.0.61 (2A61) αφορά επί του παρόντος το 1% των χρηστών. Θα είναι 10% στις 7 Νοεμβρίου, 25% στις 14 Νοεμβρίου και 100% στις 28 Νοεμβρίου. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν το AirTag σας δεν λάβει την ενημέρωση αμέσως, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή αφορά το 1% των χρηστών.