Το Apple Pencil USB-C είναι διαθέσιμο για αγορά

0


Η Apple ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της Apple Pencil USB-C. Η γραφίδα ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες και τώρα είναι δυνατή η παραγγελία της.

Δείτε πώς η Apple παρουσιάζει το νέο της προϊόν:

Το Apple Pencil (USB-C) είναι το τέλειο εργαλείο για να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε, να σχολιάζετε έγγραφα, να γράφετε ημερολόγιο και πολλά άλλα. Με τέλεια ακρίβεια pixel, χαμηλή καθυστέρηση και ευαισθησία στην κλίση, είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο ένα μολύβι, αλλά κάνει απείρως περισσότερα.

Το Apple Pencil (USB-C) ζευγαρώνει και φορτίζεται χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο φόρτισης USB-C. Προσαρμόζεται μαγνητικά στο πλάι του iPad για εύκολη αποθήκευση.

Το Apple Pencil (USB-C) υποστηρίζει αιώρηση με το Apple Pencil σε iPad Pro 12,9 ιντσών (6η γενιά) και 11 ιντσών iPad Pro (4ης γενιάς).

Το καπάκι ολισθαίνει για να αποκαλύψει τη θύρα USB-C, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν ένα καλώδιο USB-C στο νέο Apple Pencil για σύζευξη και φόρτιση. Όταν προσαρτάται μαγνητικά στο πλάι του iPad, το νέο Apple Pencil μπαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας για εξοικονόμηση μπαταρίας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση όταν τοποθετείται σε μια πλευρά του iPad, σε αντίθεση με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς.

Μπορείτε να αγοράσετε το Apple Pencil USB-C τώρα στο Apple Online Store με 95 ευρώ . Θα σας παραδοθεί μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να επισημάνουμε ότι η Apple αυτή τη στιγμή διαθέτει τρία μοντέλα που ειναι  το Apple Pencil 2ης γενιάς (149 ευρώ), Apple Pencil USB-C (95 ευρώ) και Apple Pencil 1ης γενιάς (119 ευρώ).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !