Τραγουδίσματα με το ηχείο iPhone 15

Μαρτυρίες που υπάρχουν στο Reddit .... Ένας χρήστης, για παράδειγμα, υποδεικνύει:

Το iPhone 15 Pro Max μου έφτασε την ημέρα της κυκλοφορίας και αμέσως το έβγαλα έξω από το κουτί, η κλήση σε πλήρη ένταση κάνει το ηχείο να δονείται και να ακούγεται σαν να υπάρχει υγρό μέσα, και το ίδιο ισχύει για τη μουσική σε ποσοστό άνω του 80%.

Ένας άλλος αναφέρει:

Αρχικά, νόμιζα ότι είχα λάβει μια ελαττωματική συσκευή και ξεκίνησα τη διαδικασία επιστροφής. Ωστόσο, έπρεπε να το ακυρώσω επειδή το iPhone 15 Pro Max ήταν εκτός αποθέματος (ο χρόνος αναμονής είναι 7-8 εβδομάδες). Από την εμπειρία μου, ο ήχος φαίνεται να συγκρούεται ή να χτυπάει με συγκεκριμένα βίντεο ή σε συγκεκριμένα εύρη συχνοτήτων, αλλά όχι με συνέπεια σε όλους τους ήχους. Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα υλικού.

Ένας άλλος προσθέτει:

Φαίνεται να είναι ένα κοινό πρόβλημα και δεν νομίζω ότι έχετε ελαττωματική συσκευή. Το iPhone 15 Pro Max μου κάνει το ίδιο πράγμα – δεν είναι πολύ αισθητό στη μουσική, αλλά είναι στην ομιλία, ειδικά αν η ποιότητα ήχου δεν είναι εξαιρετική. Όπως το δικό σου, έτσι και το δικό μου το κάνει σε υψηλές εντάσεις.

Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ότι έκαναν ανταλλαγή στο Apple Store για να πάρουν ένα νέο iPhone 15. Το πρόβλημα είναι ότι διαφορετικοί χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να ισχύει με το μοντέλο αντικατάστασης.

Υπάρχει επίσης η περίπτωση ενός χρήστη στο TikTok που ανακοινώνει ότι έπρεπε να κάνει δύο ανταλλαγές με την Apple λόγω των θορύβων που προέρχονται από το ηχείο του iPhone 15 Pro Max του.

Στη συνέχεια έρχεται μια ερώτηση: είναι πρόβλημα λογισμικού ή υλικού; Το σφάλμα που προκαλεί υπερθέρμανση σχετίζεται με το λογισμικό και η Apple έχει επίσης υποσχεθεί μια ενημέρωση στο iOS 17 για να διορθώσει την κατάσταση . Αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν καμία δημόσια επικοινωνία σχετικά με το ηχείο που τρίζει.