Οι πελάτες PayPal και Venmo που έχουν προσθέσει την κάρτα τους στην εφαρμογή Cards της Apple μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay σε iPhone, iPad και Mac για να κάνουν γρήγορες αγορές σε εφαρμογές ή στον ιστό χρησιμοποιώντας το Safari, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό ή να εισαγάγουν στοιχεία παράδοσης και χρέωσης πολλές φορές.

Όταν οι πελάτες πληρώνουν με το Apple Pay, κάθε αγορά είναι ασφαλής επειδή ελέγχεται με Face ID, Touch ID ή κωδικό συσκευής, καθώς και με μοναδικό, εφάπαξ δυναμικό κωδικό ασφαλείας (token). Το PayPal παρέχει επίσης προστασία και ασφάλεια για τις συναλλαγές, είτε ο πελάτης πληρώνει χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή τη φυσική του κάρτα.

Για να προσθέσετε την κάρτα σας PayPal, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Apple Cards και κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκης νέας κάρτας. Από αυτό το βήμα, μπορείτε να σαρώσετε την κάρτα ή να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες με μη αυτόματο τρόπο. Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση, η κάρτα είναι έτοιμη για χρήση. Το PayPal διευκρινίζει ότι θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν και αυτά τα βήματα απευθείας από την εφαρμογή του, αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες και όχι άμεσα.

Σημειώστε ότι η τραπεζική κάρτα PayPal προσφέρει επιστροφή μετρητών. Αυτή η επιστροφή μετρητών είναι επίσης σημαντική όταν χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPad ή το Mac σας.