Η μηνιαία ενημέρωση του Apple Arcade προσθέτει 4 νέα παιχνίδια και 30 ενημερώσεις

0


Η σελίδα Οκτωβρίου του Apple Arcade περιλαμβάνει μερικά υπέροχα νέα παιχνίδια και μερικές δολοφονικές εποχιακές ενημερώσεις για να σας κρατήσουν απασχολημένους .

Cut the Rope 3 , NBA 2k24 Jeopardy!  the World Tour+ και το Crossword Jam+ θα φτάνουν για τις συσκευές Apple σας καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Υπάρχουν επίσης πολλές ενημερώσεις για τα τρέχοντα παιχνίδια Apple Arcade, όπως η γιορτή της Ημέρας των Νεκρών στο Cityscapes: Sim Builder , νέες λιχουδιές με θέμα το Halloween στο Cooking Mama: Cuisine! , και ένα φανταχτερό Halloween Blade και για να συνεχίσετε να κόβετε σε φέτες το φαγητό στο Fruit Ninja Classic+

Το Apple Arcade σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 παιχνίδια στις συσκευές σας Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Mac και AppleTV, με μία μόνο τιμή. Με 4,99 $ το μήνα ή 49,99 $ το χρόνο, μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής, κάτι που δεν υπάρχει τελευταία στον χώρο του gaming για κινητά. 

 Jeopardy! the World Tour+ των Paladin Studios , από την Uken Games, θα φτάσει στις 6 Οκτωβρίου, ενώ το Cut the Rope 3 και το Crossword Jam+ από τα PlaySimple Games μπορούν να παιχτούν από τις 13 και 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα. της 2K Games Τέλος, το NBA 2K24 Arcade Edition φτάνει στην πλατφόρμα στις 27 Οκτωβρίου, φέρνοντας τον παίκτη του εξώφυλλου Alex Iverson ως ένα νεύμα για την 25η (!) χρονιά του franchise.

«Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια του NBA 2K , το NBA 2K24 Arcade Edition αποτίει φόρο τιμής στο σημείο που ξεκίνησαν όλα. Ο Άλεν Άιβερσον, . ο πρώτος αθλητής της διασκευής του NBA 2K όταν κυκλοφόρησε το franchise το 1999, επέστρεψε για να μας οδηγήσει σε μια νέα εποχή τυχερών παιχνιδιών μπάσκετ», δήλωσε ο Γκρεγκ Τόμας, πρόεδρος της Visual Concepts, σε μια δήλωση "Η φετινή δόση προσφέρει περισσότερους τρόπους στους θαυμαστές να παίζουν με ολοκαίνουργιες λειτουργίες όπως το Endorsement, νέους τρόπους έκφρασης με τις προσαρμογές MyPLAYER και MyCOURT, θρυλικές αναμετρήσεις με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ομάδας φαντασίας και πολλά άλλα."

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !