Η Apple συνεχίζει να κυκλοφορεί την ενημέρωση 2.0.61 (κατασκευή 2A61) για τα AirTag. Έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο εβδομάδες , αλλά αρχικά επηρέασε μόνο το 1% των χρηστών. Σήμερα, είναι διαθέσιμο στο 25% των χρηστών.

Η Apple βρήκε επίσης την ευκαιρία να ενημερώσει τον ιστότοπό της και να πει ποιες είναι οι αλλαγές σε αυτήν την έκδοση. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το πούμε αμέσως πως δεν υπάρχει τίποτα και πολύ συναρπαστικό. «Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις », λέει απλά η Apple, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις εν λόγω διορθώσεις. Αυτό συνέβαινε ήδη με την προηγούμενη ενημέρωση… και την προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές. Από τις 11 ενημερώσεις που αναφέρονται, μόνο δύο είχαν δικαίωμα λεπτομερών σημειώσεων με νέες δυνατότητες ταυτόχρονα.

Πώς να ενημερώσετε; Η Apple δεν παρέχει καμία επιλογή που να επιβάλλει την εύρεση και εγκατάσταση ενημερώσεων. Επομένως, πρέπει να αφήσετε τον ιχνηλάτη αντικειμένων να διαχειριστεί από μόνος του αυτήν τη λειτουργία. Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα Things, επιλέξτε AirTag από τη λίστα και πατήστε το όνομά του. Θα δείτε τις πληροφορίες (μαζί με τον σειριακό αριθμό).

Η ανάπτυξη ξεκίνησε στις 31 Οκτωβρίου με 1% των χρηστών. Ήταν 10% στις 7 Νοεμβρίου και 25% σήμερα. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 28 Νοεμβρίου για διαθεσιμότητα στο 100% των χρηστών.