Η Apple πρόσφερε το iOS 17.0.3 στις 4 Οκτωβρίου με το κύριο νέο χαρακτηριστικό να είναι η διόρθωση της υπερθέρμανσης στα iPhone 15 Pro και Pro Max. Αποδεικνύεται ότι αυτή η ενημέρωση ήταν επίσης σημαντική για τους κατόχους ενός άλλου μοντέλου, καθώς έκλεισε μια τρύπα ασφαλείας που εκμεταλλεύονταν οι χάκερ .

Έκτοτε, η Apple έχει προσφέρει το iOS 17.1 με πολλές νέες δυνατότητες και αυτή η έκδοση είναι φυσικά υπογεγραμμένη, επιτρέποντας την εγκατάστασή της. Στην πραγματικότητα, η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS 17.0.2, κάτι που προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη ότι το iOS 17.0.3 έμεινε στο ράφι.

Την ίδια στιγμή, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 16.7.1, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου . Αυτή η ενημέρωση διόρθωσε ευπάθειες ασφαλείας. Η ομιλία είναι παρόμοια για το iOS 16.7 που κυκλοφόρησε στις 21 Σεπτεμβρίου και το iOS 15.7.9 διαθέσιμο από τις 11 Σεπτεμβρίου . Και πάλι, δεν είναι πλέον αδύνατο να εγκαταστήσετε αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Συνιστάται να έχετε μια ενημερωμένη συσκευή για να επωφεληθείτε από τα τελευταία νέα και ειδικά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για iOS 17, μπορείτε να εγκαταστήσετε το iOS 17.1. Εάν η συσκευή σας περιορίζεται στο iOS 16, εγκαταστήστε το iOS 16.7.2. Και αν χρησιμοποιείτε iOS 15, εγκαταστήστε το iOS 15.8.