Η Apple Music διακόπτει το Voice, τη φθηνότερη συνδρομή που διατίθεται μέσω της Siri

0

Η Apple Music δεν προσφέρει πλέον τη συνδρομή Voice στα 4,99 €/μήνα, κάτι που επέτρεπε τον έλεγχο της υπηρεσίας ροής μόνο μέσω του Siri. Αυτή η προσφορά θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όποιον έχει ένα HomePod.

Ο ιστότοπος Apple Music απέσυρε την προσφορά του Voice, αφήνοντας στη θέση του τις άλλες τρεις συνδρομές: φοιτητική με 5,99 €/μήνα, ατομική με 10,99 €/μήνα και οικογενειακή (έως έξι άτομα) στα 16,99 €/μήνα.

Η συνδρομή Voice, που ανακοινώθηκε το 2021 , σας επέτρεψε να ακούτε όλη τη μουσική που είναι διαθέσιμη στο Apple Music, να απολαμβάνετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής, να έχετε μηδενική διαφήμιση, πρόσβαση σε πρωτότυπα προγράμματα και υποστήριξη σε διαφορετικά προϊόντα της Apple. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο έλεγχος γινόταν αποκλειστικά μέσω του Siri. Με τις άλλες συνδρομές, ο έλεγχος γίνεται μέσω της εφαρμογής ή και του Siri. Υπάρχουν επίσης άλλα στοιχεία, όπως η υποστήριξη Dolby Atmos, ο κατάλογος χωρίς απώλειες, το Apple Music Sing karaoke, η τοπική λήψη και ακόμη και η πρόσβαση στο Apple Music Classical.

Γιατί αυτή η εγκατάλειψη; Η Apple δεν αναφέρει δημόσια για το θέμα. Πρέπει να υποθέσουμε  ότι η προσφορά ήταν αποτυχία; Ή μήπως η Apple προσπαθεί να πιέσει τους χρήστες της να λάβουν μια πιο ακριβή συνδρομή;

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τα άτομα που έχουν τρέχουσα συνδρομή στο Apple Music Voice. Θα το κρατήσει η Apple για αυτούς και μονο; Ή θα πρέπει να μεταβούν στην ατομική συνδρομή στα 10,99€/μήνα; Πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !