Αρκετά iPhone με iOS 17.1.1 έχουν εντοπιστεί στα αρχεία καταγραφής του MacRumors τις τελευταίες ημέρες. Αυτή είναι μια συνηθισμένη συμπεριφορά, οι μηχανικοί της Apple επισκέπτονται τακτικά διαφορετικούς ιστότοπους για να διασφαλίσουν ότι όλα λειτουργούν καλά στο Safari και σε άλλες εφαρμογές.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα σφάλματα που θα διορθώσει το iOS 17.1.1. Είναι πιθανό ένα από αυτά να αφορά το Wi-Fi. Η Apple έχει ήδη διορθώσει τα προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi με το iOS 17.2 beta, επομένως δεν είναι αδύνατο η εταιρεία να προσφέρει μια ενδιάμεση ενημέρωση, ώστε η επιδιόρθωση να είναι πιο γρήγορη διαθέσιμη.

Υπάρχει επίσης το σφάλμα των iPhone που μπορεί να απενεργοποιηθεί από μόνα τους τη νύχτα χωρίς προφανή λόγο. Ένα άλλο πρόβλημα επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση στις BMW , σε σημείο που το τσιπ NFC στο iPhone 15 μπλοκάρεται και το Apple Pay δεν είναι διαθέσιμο. Η Apple έχει ήδη πει ότι μια επιδιόρθωση θα φτάσει με μια ενημέρωση iOS που έχει προγραμματιστεί πριν από το τέλος του έτους.

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 17.1.1; Μπορεί να είναι την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.