Τέσσερα Vision Pro στα σκαριά

Η δεύτερη γενιά Apple Vision Pro είναι φυσικά ένα από τα τέσσερα μοντέλα. Υπάρχει επίσης ένα φθηνότερο ακουστικό. Τα άλλα δύο μοντέλα δεν είναι με λεπτομέρειες  αυτή τη στιγμή.

Το κόστος των εξαρτημάτων του πιο προσιτού ακουστικού θα ήταν το μισό από αυτό της πρώτης γενιάς Vision Pro, γεγονός που θα μείωνε σημαντικά την τιμή πώλησης. Τα δείγματα αυτού του ακουστικού αναμένεται να ξεκινήσουν την παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2024, με την κυκλοφορία όχι νωρίτερα από το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει τα ακουστικά Vision Pro πρώτης γενιάς, με την κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες με τιμή 3.499 $. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι πρόσφατες φήμες κατέστησαν σαφές ότι θα πρέπει να είναι γύρω στον Μάρτιο . Η Apple είχε προηγουμένως έναν εσωτερικό στόχο να κυκλοφορήσει ακουστικά τον Ιανουάριο.

Από την άλλη πλευρά, αποκαλύφθηκε ότι η Apple έχει αρχίσει να επικοινωνεί με τους προμηθευτές της για το Vision Pro δεύτερης και τρίτης γενιάς, επιδιώκοντας να μειώσει το κόστος για να μειώσει τις τιμές και να ενισχύσει τις πωλήσεις στο μέλλον. Όσον αφορά τα ακουστικά πρώτης γενιάς, η παραγωγή μεγάλης κλίμακας θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο με αναμενόμενες τις 400.000 μονάδες. Η Apple θα ήθελε να πουλήσει ένα εκατομμύριο από αυτά μέσα στο 2024.