Η αλλαγή του ήχου των ειδοποιήσεων είναι δυνατή με το iOS 17.2

Η Beta 4 του iOS 17.2, που είναι διαθέσιμη σήμερα στους προγραμματιστές , προσφέρει μια νέα επιλογή στις Ρυθμίσεις > Ήχοι και δόνηση που αφορά τον ήχο των ειδοποιήσεων από προεπιλογή. Μια ολόκληρη λίστα είναι διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας με τον ήχο που προτιμάτε. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατή η αλλαγή της απτικής ανάδρασης.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του iOS 17.2. Όλα όμως δείχνουν ότι θα φτάσει μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Σήμερα βρισκόμαστε στην τέταρτη έκδοση beta για προγραμματιστές και οι δημόσιοι υπεύθυνοι δοκιμών έχουν ακόμα την τρίτη beta. Αλλά το τέταρτο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για αυτούς σήμερα το απόγευμα ή αύριο.

Άλλες νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες με το iOS 17.2, όπως έχουν δείξει οι προηγούμενες beta. Ένα από αυτά είναι το Journal , το οποίο προορίζεται να είναι μια νέα εφαρμογή που λειτουργεί ως προσωπικό ημερολόγιο. Η Apple το ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC 2023.