[#BlackFriday] Ivacy: ένα πολύ καλό VPN με μόνο 0,84 € το μήνα για όλη τη ζωή

0


Σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια των δεδομένων και το απόρρητο στο Διαδίκτυο γίνονται απαραίτητα, η ύπαρξη ενός αξιόπιστου VPN είναι απαραίτητη. Το Ivacy VPN ξεχωρίζει ως μια ισχυρή λύση, που προσφέρει όχι μόνο ψηφιακή προστασία, αλλά και απεριόριστη πρόσβαση σε απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το Ivacy προσφέρει μια εξαιρετική προσφορά 5 ετών με μόνο 0,9 € το μήνα και για την Black Friday επωφεληθείτε από επιπλέον μείωση 10% με τον κωδικό BlackFriday ή 0,84 € το μήνα.

Μια ψηφιακή ασφάλεια

Η ιδέα ενός VPN, ή εικονικού ιδιωτικού δικτύου, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τεχνικό εργαλείο. ενσωματώνει ζωτική προστασία στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Το Ivacy VPN διασφαλίζει αυτήν την ασφάλεια, δημιουργώντας μια κρυπτογραφημένη σήραγγα για την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο, συγκρίσιμη με μια ασφαλή φούσκα που προστατεύει τα δεδομένα και τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα από οποιαδήποτε υποκλοπή. Με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256-bit, ακόμα και αν τα δεδομένα σας υποκλαπούν, θα παρέμεναν μη αποκρυπτογραφημένα.

Ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ευκολίας χρήσης

Το Ivacy VPN υπερέχει στην ισορροπία μεταξύ αλάνθαστης ασφάλειας και ευκολίας χρήσης. Η διαισθητική διεπαφή χρήστη του κάνει την εμπειρία ευκολότερη για όλους τους χρήστες, ενώ εξασφαλίζει βέλτιστη ταχύτητα λήψης και απεριόριστο εύρος ζώνης. Η υπηρεσία είναι ιδανική για streaming και διαδικτυακά παιχνίδια, ενώ προσφέρει εκτεταμένη συμβατότητα με διάφορες πλατφόρμες, από Windows και Mac έως Android και iOS, και σας επιτρέπει να συνδέετε έως και δέκα συσκευές ταυτόχρονα.

Πέρα από την ασφάλεια: ελευθερία και ροή

Το Ivacy VPN υπερβαίνει την απλή προστασία της σύνδεσής σας. Η δύναμή του έγκειται στην ικανότητά του να εγγυάται την ψηφιακή ελευθερία. Με περισσότερους από 5.700 διακομιστές σε περισσότερες από 100 χώρες, το Ivacy VPN παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους λάτρεις της ροής, με υψηλές ταχύτητες και δυνατότητα παράκαμψης γεωγραφικών περιορισμών σε πλατφόρμες όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το HBO Max και το Disney+.

Εξαιρετική Προσφορά: Ivacy στα 0,90€/μήνα με – 10% έκπτωση

Η προσφορά τιμολόγησης του Ivacy VPN είναι άλλο ένα δυνατό σημείο, με πενταετές πρόγραμμα με πολύ ανταγωνιστικό κόστος 0,90 ευρώ το μήνα, που ισχύει εφ' όρου ζωής. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Black Friday, επωφεληθείτε από ένα επιπλέον 10% με τον κωδικό BLACKFRIDAY. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει επίσης λογισμικό Password Manager. . Με πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εξυπηρέτηση πελατών 24/7, το Ivacy VPN αντιπροσωπεύει μια επιλογή χωρίς κινδύνους.

Υπενθύμιση του τι περιλαμβάνεται στο Ivacy VPN:

  • Προστασία από κακόβουλο λογισμικό
  • Προηγμένα πρωτόκολλα IPsec και IKEV
  • Fonction Smart Connect
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης
  • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Internet Kill Switch
  • Γρήγορο κατέβασμα
  • Περισσότεροι από 5700 διακομιστές
  • Υποστήριξη P2P
  • Ειδική εφαρμογή για το Kodi
  • Ταυτόχρονες συνδέσεις σε δέκα συσκευές

👉 Επωφεληθείτε από την προσφορά Ivacy


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !