Η φωνητική συνομιλία ChatGPT γίνεται δωρεάν για όλους

0

Το OpenAI ανακοινώνει ότι η φωνητική συνομιλία στο ChatGPT είναι πλέον δωρεάν για όλους τους χρήστες. Η λειτουργία περιοριζόταν μέχρι τώρα σε άτομα με συνδρομή επί πληρωμή στο ChatGPT Plus.

Διαθεσιμότητα της φωνητικής συνομιλίας ChatGPT για όλους

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το ChatGPT γραπτώς για να υποβάλουν αιτήματα, να λάβουν βοήθεια και πολλά άλλα. Τώρα όλοι μπορούν να κάνουν τα ίδια αιτήματα φωνητικά. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή ChatGPT σε iOS ή Android, αγγίξτε το εικονίδιο του ακουστικού, επιλέξτε μία από τις φωνές και εξουσιοδοτήστε την πρόσβαση στο μικρόφωνο. Η διεπαφή μπορεί να είναι στα αγγλικά, η και αλλού και να λάβετε απάντηση στην ίδια γλώσσα.

Από μόνη της, αυτή η λειτουργικότητα επιτρέπει στο ChatGPT να είναι ανταγωνιστής του Siri, του Google Assistant ή ακόμα και της Alexa. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι το εργαλείο δεν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες στο τηλέφωνό σας. Δεν μπορείτε να του ζητήσετε να ορίσει ένα χρονόμετρο, να ανοίξει αυτήν ή εκείνη την εφαρμογή, να στείλει ένα μήνυμα κ.λπ. Αλλά όλα τα άλλα ερωτήματα είναι έγκυρα.

Η φωνητική συνομιλία μπορεί επομένως να είναι πολύ ενδιαφέρουσα ανάλογα με την κατάσταση, ειδικά επειδή το ChatGPT έχει το πλεονέκτημα ότι έχει μια τεράστια βάση δεδομένων. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Όσον αφορά τα παρασκήνια, το OpenAI έδειξε το ακόλουθο μήνυμα τον Σεπτέμβριο:

Η νέα δυνατότητα φωνής τροφοδοτείται από ένα νέο μοντέλο μετατροπής κειμένου σε ομιλία, ικανό να παράγει ήχο που μοιάζει με άνθρωπο από απλό κείμενο και δείγματα ομιλίας μερικών δευτερολέπτων. Συνεργαστήκαμε με επαγγελματίες ηθοποιούς για να δημιουργήσουμε κάθε φωνή. Χρησιμοποιούμε επίσης το Whisper, το σύστημα αναγνώρισης ομιλίας ανοιχτού κώδικα, για να μεταγράψουμε τις λέξεις σας σε κείμενο.

Η ανακοίνωση της δωρεάν φωνητικής συνομιλίας ήρθε ώρες πριν το OpenAI ανακοινώσει την επιστροφή του Sam Altman ως ηγέτη. Οι εργαζόμενοι είχαν απειλήσει να εγκαταλείψουν την εταιρεία και να ενταχθούν στη Microsoft εάν το διοικητικό συμβούλιο, που ήταν υπεύθυνο για την αποχώρηση του Sam Altman την περασμένη Παρασκευή , δεν παραιτηθεί.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !