Το Instagram προσφέρει τώρα την λήψη Reels

0

Το Instagram προσφέρει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα λήψης Reels, εφόσον το εν λόγω βίντεο κοινοποιείται σε δημόσιο λογαριασμό. Αυτή η δυνατότητα ήταν ήδη διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιούνιο, αλλά έρχεται σήμερα και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Βίντεο Telecharger Reels Instagram

Η λήψη του Instagram Reels είναι δυνατή

Ήταν ο Adam Mosseri, το αφεντικό του Instagram, που ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία στο αφιερωμένο κανάλι του . Μπορείτε να κατεβάσετε τα Reels του Instagram για να τα παρακολουθήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να χρειάζεστε απαραίτητα σύνδεση στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης ένας τρόπος κοινής χρήσης περιεχομένου σε άλλη πλατφόρμα (κοινωνικά δίκτυα, ανταλλαγή μηνυμάτων κ.λπ.). Το υδατογράφημα με το ψευδώνυμο του συγγραφέα του βίντεο θα διατηρηθεί για να γνωρίζουμε ποιος είναι ο δημιουργός.

Για να κάνετε λήψη περιεχομένου, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, ξεκινήστε να παίζετε ένα Reel και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιλογή λήψης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγγραφέας του Reel μπορεί να απενεργοποιήσει τις λήψεις χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχει στη διάθεσή του. Όσον αφορά τα ληφθέντα βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε απευθείας στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών/βίντεο στο smartphone σας. Αυτή είναι η εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone και (συνήθως) η εφαρμογή Gallery σε smartphone Android.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Reels είναι σύντομα κάθετα βίντεο. Το Instagram αντέγραψε το TikTok , είτε για το ίδιο το σύστημα είτε για την οθόνη με τις επιλογές στα δεξιά της οθόνης. Επιπλέον, το TikTok προσφέρει ήδη μια επιλογή λήψης βίντεο και παρακολούθησης τους εκτός σύνδεσης.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !