Η εφαρμογή Mac για το Proton Drive είναι διαθέσιμη

Το πλεονέκτημα του Proton Drive είναι ότι προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για όλα τα αρχεία. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διασφαλίζει ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας, είτε το Proton Drive είτε άλλη οντότητα. Τα αρχεία, τα ονόματα αρχείων, τα ονόματα φακέλων και άλλα είναι όλα πλήρως κρυπτογραφημένα, είτε βρίσκονται σε αποθήκευση είτε μεταφέρονται στο ασφαλές σύννεφο.

Το Proton Drive έκανε το ντεμπούτο του πριν από ένα χρόνο, για πρώτη φορά στο διαδίκτυο. Μετά ήταν οι εφαρμογές iOS και Android και πιο πρόσφατα η εφαρμογή για Windows. Σήμερα, είναι η σειρά των χρηστών Mac να έχουν το δικαίωμα. Δεν απαιτείται πλέον να χρησιμοποιούν την έκδοση web. Παραμένει ακόμη διαθέσιμη, όπως λέγεται. Και φυσικά, τα έγγραφα συγχρονίζονται μεταξύ των διαφορετικών συσκευών σας.

Η εφαρμογή Mac για το Proton Drive είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη διεύθυνση . Οι τιμές για την αποθήκευση ποικίλλουν. Είναι δυνατό να έχετε 1 GB δωρεάν, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσετε. Για τη Black Friday, η προσφορά με 200 GB αποθηκευτικού χώρου είναι 2,49 €/μήνα (αντί για 4,99 €/μήνα). Αυτό με 500 GB και πρόσβαση στις premium εκδόσεις των Proton Mail, Proton Calendar, Proton VPN και Proton Pass είναι 8,69 €/μήνα (αντί για 12,99 €/μήνα). Τέλος, η προσφορά των 3 TB με τα ίδια πλεονεκτήματα με την προηγούμενη προσφορά είναι 19,99 €/μήνα (αντί για 29,99 €/μήνα). Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 6 άτομα, σε σύγκριση με μόνο 1 για τα άλλα.