Νέα φίλτρα και απλοποιημένη διεπαφή

Η προσθήκη περισσότερων από 20 φίλτρων φωτογραφιών στην εφαρμογή προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες προσαρμογής, από λεπτές χρωματικές επεξεργασίες έως πιο έντονα εφέ. Ένα ρυθμιστικό έντασης συνοδεύει κάθε φίλτρο για πιο ακριβή έλεγχο.

Ταυτόχρονα, η διεπαφή δημοσίευσης έχει γίνει πιο διαισθητική και φιλική προς το χρήστη. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν βελτιστοποιημένες προεπισκοπήσεις εικόνων, βελτιωμένη λειτουργικότητα ζουμ και επιλογή αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, διευκολύνοντας την επιλογή και την επεξεργασία εικόνας για τους χρήστες.

Βελτιώσεις για τροχούς και ιστορίες

Νέα χαρακτηριστικά δοκιμάζονται για κυλίνδρους, όπως η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, περικοπής και περιστροφής κλιπ ξεχωριστά. Το Instagram σάς επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε τμήματα φωτογραφιών σε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα για ιστορίες, εμπλουτίζοντας έτσι τις δημιουργικές επιλογές.

Δημιουργία περιεχομένου και εμπλουτισμένες ιδέες

Το Instagram μπαίνει στον κόσμο των πολυμέσων ενσωματώνοντας τη δυνατότητα προσθήκης κλιπ ήχου από το νέο του «κόμβο κλιπ πολυμέσων». Αυτή η δυνατότητα ανοίγει την πόρτα σε πιο δυναμική και ελκυστική δημιουργία περιεχομένου, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να πειραματιστούν με ποικίλες μορφές μιμιδίων. Επιπλέον, η προσθήκη νέων φωνών μετατροπής κειμένου σε ομιλία και διαφόρων στυλ κειμένου εμπλουτίζει περαιτέρω τις δημιουργικές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Instagram.

 

Ταυτόχρονα, το Instagram εφαρμόζει νέα αναλυτικά στοιχεία για να βοηθήσει τους δημιουργούς να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο του περιεχομένου τους. Εργαλεία όπως οι επαναλήψεις και ένα διαδραστικό γράφημα διατήρησης παρέχουν μια πιο λεπτομερή και ακριβή προβολή της απόδοσης της ανάρτησης. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για δημιουργούς που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την αφοσίωση και να βελτιώσουν τις στρατηγικές περιεχομένου τους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις νέες δυνατότητες, επισκεφτείτε το ιστολόγιο Instagram .