Νέα δημόσια beta για iOS 17.2

Η κύρια αλλαγή που σημειώνεται με το iOS 17.2 Beta 4 είναι ότι η Apple σας επιτρέπει πλέον να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης . Αυτό είχε αλλάξει με το iOS 17 και αρκετοί χρήστες το επέκριναν, πιστεύοντας ότι η ένταση του ήχου ήταν πολύ χαμηλή. Η Apple προσφέρει τώρα να επιλέξει από μια λίστα.

Από την άλλη πλευρά, οι συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music έχουν εξαφανιστεί. Έκαναν το ντεμπούτο τους με την πρώτη beta , αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Θα τις δούμε άραγε με την τελική έκδοση; Ή θα πρέπει να περιμένουμε άλλη ενημέρωση (όπως το iOS 17.3);

Για τα υπόλοιπα, οι αλλαγές είναι μικρές. Η ενότητα "Κάλυψη" στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες μετονομάζεται σε "AppleCare & Warranty". Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη του iPhone 15 Pro που δηλώνει ότι η αποθήκευση ενός βίντεο σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης δεν λειτουργεί επειδή το καλώδιο USB-C είναι πολύ αργό.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να ξεκινήσει η λήψη. Και αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" και μετά επιστρέψτε. Θα εμφανιστεί η έκδοση beta του iOS 17.2, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη.

Στην πλευρά του Mac, βρίσκουμε την τέταρτη δημόσια έκδοση beta για το macOS 14.2. Φτάνει επίσης λίγες ώρες μετά την έκδοση των προγραμματιστών.