Παραγγέλνει ένα iPhone 15 Pro Max απο την Apple και λαμβάνει έναν κλώνο με Android !!!

0


Ένας χρήστης του Διαδικτύου ανακοινώνει ότι αγόρασε ένα iPhone 15 Pro Max από την Apple. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έλαβε το εν λόγω smartphone, αλλά έναν κλώνο με Android. Λέει την ιστορία του στο Reddit .

Ένα (ψεύτικο) iPhone 15 Pro Max για έναν πελάτη

Ο χρήστης, ο οποίος ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει το ψευδώνυμο theEdmard, λέει ότι παρήγγειλε το iPhone 15 Pro Max από το Apple Online Store. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κατά την αγορά και έλαβε έναν αριθμό παρακολούθησης, με τον πάροχο υπηρεσιών DPD να διασφαλίζει την παράδοση.

Παραλαμβάνει λοιπόν το πακέτο του, το ανοίγει και ήδη παρατηρεί ένα πρόβλημα: υπάρχει μια προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη, ενώ η Apple δεν βάζει. Στη συνέχεια άνοιξε το τηλέφωνο και γρήγορα παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την οθόνη. Αυτό φώτισε τη μαύρη περιοχή, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι δεν ήταν οθόνη OLED (όπως στα iPhone).

Συνέχισε με τη ρύθμιση και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν το iOS της Apple, αλλά το Android με ένα γενικό θέμα που αντιγράφει το λειτουργικό σύστημα της Apple. Επομένως, δεν είναι ένα Apple iPhone 15 Pro Max στα χέρια του, αλλά ένας κλώνος Android. Επιπλέον, πολλές εφαρμογές τρίτων είναι προεγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, YouTube και TikTok. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές στο Android, αλλά ποτέ στο iOS. Η Apple εγκαθιστά μόνο τις εφαρμογές της.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι Android με θέμα, ο χρήστης σημειώνει ότι η συνολική εμπειρία δεν είναι πολύ καλή και η ποιότητα της φωτογραφίας αφήνει κάτι το επιθυμητό.

Ως εκ τούτου, ο χρήστης του Διαδικτύου επικοινώνησε με την DPP, αλλά η υπηρεσία παράδοσης τον διαβεβαίωσε ότι κανείς από την εταιρεία δεν άνοιξε το κουτί. Φαίνεται ότι η ανταλλαγή του πραγματικού iPhone 15 Pro Max με έναν κλώνο έγινε πριν.

Αυτή η περίπτωση δεν είναι συνηθισμένη, αλλά άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι είχαν παρόμοια εμπειρία. Αυτή είναι ιδιαίτερα η περίπτωση ενός ατόμου στο TikTok .

Όσον αφορά τον Edmard, έχει μια εκκρεμή υπόθεση με την Apple, αλλά η κατάσταση δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !