Πώς να επαναφέρετε το iPhone μετά το Jailbreak

0

 


Εάν πιστεύετε ότι το jailbreaking δεν είναι κατάλληλο για εσάς ή αν ανησυχείτε ότι το jailbreaking μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο iPhone με την ασφάλεια και σε ορισμένες εφαρμογές να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά, τότε ελάτε να δούμε πως να διορθώσετε ένα jailbrock iPhone;

 Μπορείτε απλά να επαναφέρετε το iPhone σας για να επιστρέψετε στην αρχική κατάσταση Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε 4 μεθόδους για να επαναφέρετε ένα iPhone μετά από jailbreak, οι οποίες χρησιμοποιούν την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone, το iTunes, το MagFone iOS System Recovery και το iCloud. 

 Η επαναφορά του iPhone σας θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στο iPhone σας και θα επαναφέρει το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Εάν θέλετε να επαναφέρετε το iPhone σας χωρίς απώλεια δεδομένων, θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας πριν ξεκινήσετε την επαναφορά του iPhone σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας μέσω iTunes ή iCloud. Λάβετε υπόψη ότι το iTunes και το iCloud δεν θα δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων για το λογισμικό εφαρμογών που έχει καταστραφεί με το jailbreak και θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνοι σας. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε την επαναφορά του iPhone μετά το jailbreak.

Μέθοδος 1. Επαναφέρετε το Jailbreak iPhone μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις

Αυτός είναι ο απλούστερος και πιο άμεσος τρόπος για να επαναφέρετε το jailbrock iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα σας βοηθούσε να επαναφέρετε το iPhone σας χωρίς υπολογιστή. Ελέγξτε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις iPhone jailbreak, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Γενικά.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Transfer or reset iPhone στο κάτω μέρος της οθόνης και κάντε κλικ στην επιλογή Erase all content and settings .

Βήμα 3: Κάντε κλικ στη συνέχεια και εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασης για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Μετά από αυτό, το jailbreak iPhone σας θα αποκατασταθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μέθοδος 2. Επαναφέρετε το Jailbreak iPhone με το iTunes

Η δεύτερη λύση για την επαναφορά του iPhone σας είναι η χρήση του iTunes. Χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Εάν ξεχάσατε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε την τέταρτη μέθοδο. Η χρήση του iTunes για την επαναφορά του iPhone σας είναι η πρώτη μας επίσημη λύση. Τα συγκεκριμένα βήματα είναι τα εξής.

Βήμα 1: Αφού ανοίξετε το iTunes στον υπολογιστή σας, θα αρχίσει να αναγνωρίζει το iPhone σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο του iPhone αφού εμφανιστεί στην οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε "Σύνοψη". Εάν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας πριν, μπορείτε να επιλέξετε "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα".

Βήμα 3: Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, απλώς πατήστε το κουμπί "Επαναφορά iPhone" για να επαναφέρετε το jailbreak iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μέθοδος 3. Επαναφέρετε το Jailbroken iPhone μέσω του MagFone iOS System Recovery

Θέλετε να επαναφέρετε ένα iPhone με jailbrock χωρίς iTunes; Ή μήπως αντιμετωπίζετε την κατάσταση ότι το iTunes δεν μπορεί να αναγνωρίσει το jailbreak iPhone σας; Ή θέλετε να καταργήσετε το jailbreak του iPhone σας χωρίς το iTunes;

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης αυτήν την κατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο MagFone iOS System Recovery για να επαναφέρετε το iPhone σας μετά από jailbreak, μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε ένα iPhone που έχει καταστραφεί με jailbreak εάν δεν ενεργοποιηθεί επίσης. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε άλλα 150 κοινά προβλήματα iOS χωρίς απώλεια δεδομένων, όπως το iPhone που έχει κολλήσει σε μια ασπρόμαυρη οθόνη ή η οθόνη αφής του iPhone δεν λειτουργεί .

Βασικά χαρακτηριστικά του MagFone iOS System Recovery:

  • Επιδιορθώστε 150+ προβλήματα iOS/iPadOS χωρίς απώλεια δεδομένων.
  • Κάντε 1 κλικ για είσοδο/έξοδο από τη λειτουργία ανάκτησης δωρεάν.
  • Επαναφορά συσκευής iOS χωρίς κωδικό πρόσβασης.
  • Επαναφέρετε το iPhone/iPad/iPod touch στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις χωρίς απώλεια δεδομένων.
  • Υποβάθμιση του iOS 17 χωρίς jailbreak.
  • Διαθέσιμο για iPhone 15/14/13/12/11 Pro/XR/XS/X και iOS 17/16/15/14.

Βήμα 1: Αρχικά, εκκινήστε το MagFone iOS System Recovery στον υπολογιστή. Επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά συσκευής για να συνεχίσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Βάλτε το iPhone σας σε λειτουργία ανάκτησης ή DFU και συνδέστε το στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη για λήψη του αντίστοιχου πακέτου υλικολογισμικού.

Βήμα 3: Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επαναφέρετε το jailbreak iPhone. Λίγα λεπτά αργότερα, το iPhone σας θα επανεκκινήσει και θα επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μέθοδος 4. Επαναφέρετε το Jailbreak iPhone στο iCloud.com

Το iCloud μπορεί να σας βοηθήσει επίσης να επαναφέρετε το iPhone σας μετά από jailbreak καΙ είναι επίσης πολύ εύκολο να το κάνετε, ελέγξτε τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1: Μεταβείτε στο icloud.com και συνδεθείτε με το Apple ID σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη λειτουργία Find My iPhone .
Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί Όλες οι συσκευές στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε το jailbreak iPhone που θέλετε να επαναφέρετε.
Βήμα 3: Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή iPhone για να διαγράψετε όλες τις ρυθμίσεις και τα περιεχόμενα του jailbreak του iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !