Λεπτομέρειες για τα AirPods 4

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις των AirPods 4 με δύο διαφορετικές τιμές, με την Apple να θέλει να αντικαταστήσει τόσο τα AirPods 2 όσο και τα AirPods 3. Επί του παρόντος, υπάρχουν λίγες διαφορές μεταξύ των AirPods 2 και AirPods 3 εκτός από το σχεδιασμό, που λέει ο Mark Gurman προκαλώντας σύγχυση για τους πελάτες. Έτσι, πολλοί πελάτες στρέφονται στα AirPods 2 και όχι στην τρίτη γενιά, κάτι που ενοχλεί λίγο την Apple οικονομικά, γνωρίζοντας ότι η τρίτη γενιά κοστίζει περισσότερο και φέρνει περισσότερα.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση, η Apple θα κυκλοφορήσει τα AirPods 4 το 2024 με νέο γενικό σχεδιασμό. Θα πρέπει να περιμένουμε μια συγχώνευση μεταξύ των AirPods και των AirPods Pro, ιδιαίτερα με το μειωμένο στέλεχος και την καλύτερη άνεση στα αυτιά.

Η Apple θα προσφέρει επίσης μια νέα θήκη φόρτισης που θα υποστηρίζει τη λειτουργία Find My της Apple και θα προσφέρει μια θύρα USB-C. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό για τα ακουστικά θα είναι η υποστήριξη για ενεργή μείωση θορύβου. Αυτό το σύστημα ήταν μέχρι τώρα δεσμευμένο για τη σειρά Pro. Η ενεργή μείωση θορύβου θα είναι επομένως προσβάσιμη με φθηνότερα μοντέλα.

Πότε θα δούμε τα AirPods 4; Η κυκλοφορία θα γίνει το 2024, αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή. Δεν είναι αδύνατο η Apple να κάνει την παρουσίαση τον Σεπτέμβριο μαζί με το iPhone 16.

Από την άλλη πλευρά, το 2024 θα είναι επίσης η ευκαιρία να έχουμε ένα νέο ζευγάρι AirPods Max. Αλλά αυτό το μοντέλο θα είναι αρκετά απογοητευτικό από μόνο του με μόνο νέα χρώματα και μια θύρα USB-C. Όσο για τα νέα AirPods Pro, θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 2025 με καλύτερη άνεση στα αυτιά και πιο γρήγορο τσιπ.