Διαθεσιμότητα του SEED στο App Store

Δείτε πώς η Apple παρουσιάζει την εφαρμογή:

Η εφαρμογή ενεργοποίησης, εκπαίδευσης και ανάπτυξης πωλήσεων Apple SEED (Sales Enablement, Education, and Development) παρέχει τεχνικούς πόρους και πόρους πωλήσεων σε συνεργάτες της Apple σε όλο τον κόσμο. Το SEED είναι διαθέσιμο σε όλους τους υπαλλήλους της Apple, τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Apple, τις οντότητες άμεσης αγοράς και τα μέλη των εξουσιοδοτημένων οργανισμών της Apple.

Το SEED είναι η πηγή σας για τα επιχειρηματικά νέα, τις συμβουλές, τα παιχνίδια και άλλους πόρους που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για συνομιλίες με πελάτες. Μάθετε για τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις
προϊόντων, ενημερώσεις προγραμμάτων, συμβουλές πωλήσεων και πολλά άλλα.


Η εφαρμογή μπορεί να είναι διαθέσιμη για λήψη για όλους, αλλά δεν θα είναι χρήσιμη για την πλειοψηφία. Πράγματι, η χρήση είναι ενδιαφέρουσα για τους υπαλλήλους της Apple και άλλους, όπως εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Χωρίς πρόσκληση, δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλά.

Αν θέλετε, αν και η λήψη πιθανώς δεν θα σας βοηθήσει, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής SEED της Apple δωρεάν από το App Store για iPhone και iPad .