Το Apple Vision Pro έρχεται σε λίγες εβδομάδες

Ο Kuo διαβεβαιώνει ότι «το Vision Pro είναι το πιο σημαντικό προϊόν της Apple για το 2024» ...και προσθέτει :

Το Vision Pro βρίσκεται επί του παρόντος σε μαζική παραγωγή και θα ξεκινήσει μαζική αποστολή την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2024. Με βάση το τρέχον πρόγραμμα μαζικής παράδοσης, το Vision Pro πιθανότατα θα φτάσει στα καταστήματα στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι η Apple αναμένεται να πουλήσει 500.000 αντίγραφα των ακουστικών μικτής πραγματικότητας το 2024. Λέει επίσης ότι «αν οι αντιδράσεις των χρηστών στο Vision Pro είναι καλύτερες από τις αναμενόμενες, θα συμβάλει στην ενίσχυση της συναίνεσης της αγοράς ότι το Vision Pro είναι το επόμενο εμβληματικό προϊόν στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και θα βοηθήσει στην τιμή της μετοχής της αντίστοιχης αλυσίδας εφοδιασμού .

Από την άλλη πλευρά, ο Kuo υποδεικνύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σημαντική για το 2024 μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών. Όσον αφορά συγκεκριμένα την Apple, ο αναλυτής πιστεύει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρχει αρκετό υλικό την άνοιξη, κατά τη διάρκεια μιας πιθανής κεντρικής ομιλίας για την ανακοίνωση νέων Mac και iPad . Θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το WWDC 2024 τον Ιούνιο και συνεπώς την παρουσίαση του iOS 18 για να έχουμε μια επισκόπηση. Η Apple θα επωφεληθεί επίσης από την κεντρική ομιλία του Σεπτεμβρίου για την ανακοίνωση του iPhone 16 για να κάνει άλλες παρουσιάσεις.