Το iOS 17.1.2 και το macOS 14.1.2 είναι διαθέσιμα

0


Η Apple προσφέρει σήμερα το iOS 17.1.2 (build 21G920) για λήψη σε iPhone και iPadOS 17.2.1. Αυτή η ενημέρωση,  η οποία αναμενόταν , βελτιώνει την ασφάλεια σύμφωνα με τις σημειώσεις που παρέχονται από την Apple.

Διαθεσιμότητα iOS 17.1.2 και macOS 14.1.2

Ποιες είναι οι αλλαγές με το iOS 17.2.1; Η Apple δεν είναι πολύ ομιλητική, οπότε είναι δύσκολο να δώσεις την απάντηση. Η Apple λέει μόνο: "Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας και συνιστάται για όλους τους χρήστες . "

Μπορούμε να ελπίζουμε σε μια επιδιόρθωση που σχετίζεται με το Wi-Fi; Μια προηγούμενη έκδοση beta του iOS 17.2 διόρθωσε προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi και είναι πιθανό η Apple να αποφάσισε να το συμπεριλάβει σήμερα με την ενημέρωση iOS 17.1.2. Αυτό αποφεύγει την αναμονή για την τελική έκδοση του iOS 17.2. Άλλες επιδιορθώσεις θα μπορούσαν να αφορούν τις ειδοποιήσεις και το HomeKit, γνωρίζοντας ότι αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι έχουν προβλήματα.

Για να εγκαταστήσετε το iOS 17.1.2, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη.

Υπάρχει επίσης το macOS 14.1.2 (builds 23B2091 και 23B92) στην πλευρά του Mac. Και εδώ πάλι, η Apple δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, υποδεικνύοντας απλώς ότι αυτή η ενημέρωση φέρνει σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας. Μπορούμε να περιμένουμε ότι τα εν λόγω patches θα κυκλοφορήσουν σήμερα το απόγευμα.

Τι γίνεται με το Apple Watch και το Apple TV; Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Μένουμε με το watchOS 10.1.1 στο ρολόι και το tvOS 17.1.1 στο κουτί πολυμέσων.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !