Τέλος η αγορά ταινιών και σειρών μέσω του iTunes Store στο iPhone

Ανοίγοντας την εφαρμογή iTunes Store στο iOS 17.2 και μεταβαίνοντας στην καρτέλα Ταινίες ή Τηλεοπτικές εκπομπές εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι η αγορά και η ενοικίαση δεν είναι πλέον δυνατή. Υπάρχουν δύο μηνύματα ανάλογα με την καρτέλα:

  • Οι ταινίες iTunes και οι αγορές σας έχουν μετακινηθεί. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες και να βρείτε τις αγορές σας στην εφαρμογή Apple TV.
  • Εκπομπές iTunes TV και οι αγορές σας έχουν μετακινηθεί. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τηλεοπτικές εκπομπές και να βρείτε τις αγορές σας στην εφαρμογή Apple TV.

Όπως μπορούμε να δούμε, η ιδέα τώρα είναι να συγκεντρώσουμε τα πάντα μέσα στην εφαρμογή Apple TV. Αυτό είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα iPhone και iPad (όπως ακριβώς και στο iTunes Store). Υπάρχει επίσης ένα κουμπί «Πρόσβαση στο Κατάστημα» που σας επιτρέπει να αγοράζετε ταινίες ή σειρές μέσα από την εφαρμογή Apple TV. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί «Μετάβαση στις αγορές» που σας μεταφέρει στις αγορές σας στην εφαρμογή Apple TV.

Η Apple είχε ήδη βάλει τέλος στις εφαρμογές iTunes Movies and Series στο Apple TV με την υποψήφια έκδοση του tvOS 17.2. Για το iPhone, έπρεπε να περιμένουμε την τελική έκδοση του iOS 17.2.