Διαθεσιμότητα του tvOS 17.2 στο Apple TV

Το tvOS 17.2 είναι η ευκαιρία να έχετε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Apple TV , συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πλαϊνής γραμμής για απλοποίηση της πλοήγησης. Η Apple διέκοψε επίσης τις εφαρμογές iTunes Movies and Series . Οι χρήστες καλούνται να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ταινίες και σειρές εντός της εφαρμογής Apple TV. Στόχος της Apple είναι να συγκεντρώσει τα πάντα σε ένα μέρος. Όσον αφορά το τηλεχειριστήριο, το κουμπί Siri αλλάζει συμπεριφορά .

Για ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ανακτήσετε την τελική έκδοση του tvOS 17.2.

Από την πλευρά του HomePod, η Apple προσφέρει ενημέρωση 17.2. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι νέο στο πρόγραμμα. Πράγματι, η Apple αρκείται να αναφέρει διορθώσεις χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες.

Για να ενημερώσετε το HomePod στην έκδοση 17.2, ανοίξτε την εφαρμογή Home, επιλέξτε Αρχική σελίδα και μετά μεταβείτε στις Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας > Ενημέρωση λογισμικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση. Διαφορετικά, η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα εντός των επόμενων ημερών.