Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 17.2

Η τελική έκδοση του iOS 17.2 κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου . Αυτή η ενημέρωση ήταν η ευκαιρία να έχουμε πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Journal, τη δυνατότητα αντιστοίχισης της επιλογής "Μετάφραση" στο κουμπί Action στο iPhone 15 Pro, την εγγραφή χωρικών βίντεο στο iPhone 15 Pro, βελτιώσεις στις Φωτογραφίες και τις εφαρμογές Μηνύματα, καθώς και διάφορες διορθώσεις. Η Apple βρήκε επίσης την ευκαιρία να κλείσει 11 ευπάθειες ασφαλείας .

Τώρα η μόνη υπογεγραμμένη έκδοση είναι το iOS 17.2.1. Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου . Επίσημα, "παρέχει σημαντικές επιδιορθώσεις και συνιστάται σε όλους τους χρήστες" . Ωστόσο, οι σημειώσεις σε μερικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας , αναφέρουν επίσης μια επιδιόρθωση για το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 17.3. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε beta από προγραμματιστές. Όλα δεν πάνε πολύ καλά, ωστόσο, γνωρίζοντας ότι η beta 2 κυκλοφόρησε χθες και μπλόκαρε πολλά iPhone . Επομένως, η Apple έπρεπε να αποσύρει την προβληματική beta ενώ διόρθωσε το πρόβλημα. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους.