Νέες δυνατότητες για το Apple Fitness+

οι ακόλουθες ασκήσεις Θα είναι διαθέσιμες :

  • Από τις 8 Ιανουαρίου, 10 νέες προπονήσεις με τη μουσική της Rihanna
  • Από 15 Ιανουαρίου νέες προπονήσεις με μουσική από την Britney Spears
  • Από 22 Ιανουαρίου νέες προπονήσεις με μουσική από τους U2
  • Από τις 5 Φεβρουαρίου, οι προπονήσεις για επιλεγμένους καλλιτέχνες θα περιλαμβάνουν μουσική από τον Usher, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό ημίχρονο του Super Bowl (του οποίου η Apple Music είναι συνεργάτης)

Το Apple Fitness+ θα προσθέσει επίσης νέους ήχους διαμεσολάβησης με κλιπ 5, 10 και 20 λεπτών. Θα προστίθενται επίσης νέα στοιχεία διαλογισμού κάθε εβδομάδα.

Από την άλλη, η Apple ανακοινώνει την έλευση ενός νέου προγράμματος προπόνησης με τίτλο «Δύναμη, αντοχή και γιόγκα για παίκτες γκολφ», στο οποίο συμμετέχει η αθλήτρια Rose Zhang. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη δύναμη, την ισορροπία, την ευελιξία και την κινητικότητα των παικτών γκολφ όλων των επιπέδων.

Μια άλλη νέα λειτουργία είναι η λειτουργία Time to Walk, όπου διασημότητες μιλούν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Τα νέα επεισόδια θα περιλαμβάνουν τους Al Roker, Trixie Mattel, Lilly Singh, Common και Colman Domingo. Επιπλέον, ορισμένα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και στην εφαρμογή Apple Podcasts, δωρεάν.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι οι χρήστες του Apple Watch μπορούν να κερδίσουν μια νέα ανταμοιβή περιορισμένης έκδοσης που ονομάζεται "Ring in the New Year" όταν κλείνουν και τους τρεις κύκλους δραστηριοτήτων για επτά συνεχόμενες ημέρες οποιαδήποτε στιγμή του Ιανουαρίου.

Είναι δυνατό να έχετε έως και 3 μήνες δωρεάν για το Fitness+. Η τιμή είναι τότε 9,99 €/μήνα ή 79,99 €/έτος. Είναι επίσης δυνατό να λάβετε την προσφορά Apple One Premium στα 34,95 €/μήνα, η οποία περιλαμβάνει Apple Fitness+, iCloud+ (αποθηκευτικός χώρος 2 TB), Apple TV+, Apple Music και Apple Arcade.