Τα iPhone κολλάνε με το iOS 17.3 beta 2

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες στο X (πρώην Twitter), στο Mastodon και στα σχόλια του άρθρου μας που ανακοινώνουν την κυκλοφορία της beta . 

Ποια iPhone επηρεάζονται; Με βάση τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι είναι κυρίως τα iPhone 12, 13, 14 και 15.

Μια λύση, κοινή στο Mastodon , αποτελείται από τη λήψη της beta 1 του iOS 17.3 (διαθέσιμο σε αυτήν τη διεύθυνση ) από τον υπολογιστή ή το Mac σας για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο και, στη συνέχεια, να πατήσετε τα δύο κουμπιά έντασης ήχου. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε το πλευρικό κουμπί (στη δεξιά άκρη του iPhone) και να περιμένετε να ξεκινήσει η λειτουργία ανάκτησης. Από εκεί, είναι απαραίτητο να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Option (Mac)/Shift (Windows) στο πληκτρολόγιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επαναφοράς στο Finder (Mac)/iTunes (Windows). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το υλικολογισμικό που έχετε κατεβάσει προηγουμένως. Στη συνέχεια θα εγκατασταθεί η Beta 1.

Τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο, η Apple δεν έχει αφαιρέσει την beta 2 του iOS 17.3 από τους διακομιστές της. Προσέξτε να μην το εγκαταστήσετε κατά λάθος, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.