Η Apple ξεκινά το 2024 με νέες beta

Πληροφορίες σχετικά με το τι νέο υπάρχει στην beta 2 δεν είναι ακόμη γνωστές. Όσον αφορά την beta 1, υπάρχουν δύο νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε. Το πρώτο ονομάζεται «Προστασία κλοπής συσκευής» και προορίζεται να είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιείται όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός μιας αξιόπιστης τοποθεσίας, όπως το σπίτι ή το χώρο εργασίας του. Όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία κλοπής, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν βασικά μέρη του λογαριασμού Apple ή τις ρυθμίσεις της συσκευής τους χωρίς να περιμένουν μια ώρα.

Η δεύτερη νέα δυνατότητα αφορά συλλογικές λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music . Εμφανίστηκαν με το iOS 17.2 beta, πριν εξαφανιστούν. Εδώ επιστρέφουν με το iOS 17.3.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 2 του iOS 17.3.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει beta 3 (build 23D5043d) του macOS 14.3 σε Mac, beta 3 (build 21K5635c) του tvOS 17.3 στο Apple TV και beta 3 (build 21S5635d) του watchOS 10.3 στο Apple Watch. Και πάλι, αυτό είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές.