Η Apple ανακοινώνει την κυκλοφορία του iOS 17.3 για την επόμενη εβδομάδα

0


Η Apple επιβεβαιώνει ότι η τελική έκδοση του iOS 17.3 θα είναι διαθέσιμη για λήψη από την επόμενη εβδομάδα, τόσο σε iPhone όσο και σε iPad με iPadOS 17.3. Θα υπάρχει επίσης το watchOS 10.3 στο Apple Watch.

Το iOS 17.3 φτάνει σε μια εβδομάδα

Υπάρχουν κυρίως δύο νέες δυνατότητες που πρέπει να θυμάστε με το iOS 17.3. Το πρώτο ονομάζεται «Προστασία κλοπής συσκευής» και προορίζεται να είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιείται όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός μιας αξιόπιστης τοποθεσίας, όπως το σπίτι ή το χώρο εργασίας του. Όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία κλοπής, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν βασικά μέρη του λογαριασμού Apple ή τις ρυθμίσεις της συσκευής τους χωρίς να περιμένουν μια ώρα.

Η δεύτερη νέα δυνατότητα αφορά συλλογικές λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music . Εμφανίστηκαν με το iOS 17.2 beta, πριν εξαφανιστούν. Εδώ επιστρέφουν με iOS 17.3.

Ας αναφέρουμε επίσης την άφιξη μιας ταπετσαρίας Unity που προσφέρει η Apple για τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας. Είναι μια ετήσια ανάμνηση της ιστορίας της αφρικανικής διασποράς, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο. Όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω εικόνα, η ταπετσαρία είναι πολύ λουλουδάτη για την έκδοση του 2024. 

 



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !