Αρκετοί συνδρομητές της Apple Music παραπονιούνται για ένα ενοχλητικό πρόβλημα που επηρεάζει τον συγχρονισμό της μουσικής τους βιβλιοθήκης μεταξύ ενός iPhone και ενός Mac. Ο εν λόγω συγχρονισμός δεν λειτουργεί. Αυτό μπορεί να ισχύει ακόμη και για το Apple TV και το Apple Watch.

Ένα ενοχλητικό σφάλμα με το Apple Music και το συγχρονισμό

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες στα φόρουμ της Apple και στο Reddit . Κάποια είναι μερικών μηνών και άλλα εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

«Τα αποτελέσματα Genius δεν μπορούν να ενημερωθούν αυτήν τη στιγμή. Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα (18004). Δοκιμάστε ξανά αργότερα », λέει το μήνυμα σφάλματος της Apple Music.

Ορισμένοι χρήστες λένε ότι επικοινώνησαν με την Apple για να αναφέρουν το πρόβλημα συγχρονισμού, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχει ενημερωθεί ότι η ομάδα της Apple γνωρίζει και ότι θα εμφανιστεί μια επιδιόρθωση με μελλοντική ενημέρωση. Μένει όμως να δούμε αν θα απαιτηθεί όντως ενημέρωση του iOS και του macOS ή αν η Apple μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα απευθείας στους διακομιστές της.