Απαιτείται ένας Apple Silicon Mac για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής στο visionOS

0

Όλοι οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές στο visionOS, το λειτουργικό σύστημα για το Apple Vision Pro. Αλλά υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη αφου είναι υποχρεωτικό να έχετε έναν Apple Silicon Mac.

Απαιτείται Mac M1, M2 ή M3

Δεν θα μπορείτε να αναπτύξετε μια εφαρμογή για το Apple Vision Pro εάν χρησιμοποιείτε Mac με επεξεργαστή Intel. Θα πρέπει να μεταβείτε σε Mac με μάρκες M1, M2 ή M3. Η Apple εξηγεί :

Η ανάπτυξη του visionOS απαιτεί Apple Silicon Mac. Δημιουργήστε νέες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το SwiftUI για να επωφεληθείτε πλήρως από το καθηλωτικό φάσμα που είναι διαθέσιμο στο visionOS. Εάν διαθέτετε μια υπάρχουσα εφαρμογή για iPad ή iPhone, προσθέστε τον προορισμό του visionOS στον στόχο της εφαρμογής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τυπική εμφάνιση και αίσθηση του συστήματος και προσθέστε λειτουργίες που αφορούν την πλατφόρμα για να δημιουργήσετε μια συναρπαστική εμπειρία. Για να παρέχετε συνεχή πρόσβαση στο περιεχόμενό σας στο μεταξύ, στείλτε μια συμβατή έκδοση της εφαρμογής σας που εκτελείται στο visionOS.

Αυτή η επιλογή της απαίτησης ενός Apple Silicon Mac για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής visionOS δεν αποτελεί πραγματικά έκπληξη. Η Apple είχε ήδη δημοσιεύσει ένα μήνυμα σχετικά με αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της πρώτης beta του VisionOS SDK τον Ιούνιο του 2023. Αυτή την εβδομάδα, η Apple προσέφερε το Xcode 15.2 με το SDK στην τελική έκδοση . Και αποδεικνύεται ότι η ανάγκη για πρόσφατο Mac εξακολουθεί να είναι σχετική.

Δεν διευκρινίζεται γιατί οι υπολογιστές Intel Mac δεν υποστηρίζονται από την Apple για την ανάπτυξη εφαρμογών visionOS. Η εμπειρία προσομοιωτή Apple Vision Pro μπορεί να μην είναι η βέλτιστη σε αυτά τα μοντέλα. Ή, η Apple ωθεί εθελοντικά τους προγραμματιστές να έχουν Mac M1/M2/M3, ώστε να μην προσθέτουν πλέον σημαντικές νέες δυνατότητες σε παλιούς Mac.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !