Το μάρκετινγκ του Apple Vision Pro θα αφορά πρώτα τις Ηνωμένες Πολιτείες , αλλά και άλλες χώρες θα μπορούσαν να έχουν το δικαίωμα σε αυτό πριν από το WWDC 2024 τον Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ming-Chi Kuo.

Μια διεθνής κυκλοφορία για το Apple Vision Pro σε λίγους μήνες

Ο αναλυτής εξηγεί ότι η Apple θα μοιραστεί νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάπτυξη του visionOS, του λειτουργικού συστήματος Vision Pro, στο WWDC 2024 τον Ιούνιο. Και πριν από αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε μάρκετινγκ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται ποιες χώρες θα είναι οι πρώτες που θα το έχουν. Αλλά το Bloomberg πρότεινε πρόσφατα ότι η Κίνα, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο θα εξυπηρετηθούν πρώτα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιατί η έναρξη είναι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες για αρχή; Ο/Η Kuo λέει:

Οι λόγοι για τους οποίους η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το Vision Pro σε αγορές εκτός ΗΠΑ είναι: 1) η περιορισμένη αρχική προσφορά του Vision Pro, 2) η ανάγκη να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία πωλήσεων στην αγορά των ΗΠΑ λειτουργεί ομαλά και 3) η χρόνος που απαιτείται για την τροποποίηση των αλγορίθμων ώστε να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς άλλων χωρών.

Προσθέτει ότι «όσο πιο γρήγορα επιλυθούν τα προαναφερθέντα ζητήματα, τόσο πιο γρήγορα το Vision Pro θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες » .

Οι προπαραγγελίες για το Apple Vision Pro θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιανουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ακουστικό θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου για 3.499 $.