Η Apple προσφέρει σήμερα την πρώτη δημόσια έκδοση beta (build 21E5184k) του iOS 17.4 στο iPhone και του iPadOS 17.4 στο iPad για λήψη. Φτάνει λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη beta για προγραμματιστές. Επιπλέον, η Apple προσφέρει τώρα μια αναθεώρηση beta για προγραμματιστές.

Το iOS 17.4 προορίζεται να είναι μια μεγάλη ενημέρωση, τουλάχιστον για τους Ευρωπαίους, συμπεριλαμβανομένης της sideloading/App Store από τρίτους , του ανοίγματος του τσιπ NFC στο iPhone , της δυνατότητας για τα προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου να χρησιμοποιούν μια μηχανή απόδοσης διαφορετική από το WebKit και πολλά άλλα. Σημειώστε επίσης την προσθήκη νέων Emoji , καθώς και μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο για podcast για να έχετε το κείμενο.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να ξεκινήσει η λήψη. Και αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" και μετά επιστρέψτε. Θα εμφανιστεί η έκδοση beta του iOS 17.4, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή και θέλετε να αποκτήσετε τη νέα έκδοση beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.