Η επιστροφή της λίστας επιθυμιών του iTunes με iOS 17.3

Με το iOS 17.2, η Apple αποφάσισε να βάλει τέλος στην αγορά ταινιών και σειρών στο iTunes Store. Αποδεικνύεται ότι αυτό επηρέασε επίσης τη λίστα επιθυμιών, η οποία φυσικά αναστάτωσε πολλούς ανθρώπους . Σήμερα, η Apple έκανε μια αλλαγή για τους χρήστες του iOS 17.3 προσφέροντας ένα νέο κουμπί.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή iTunes Store στο iOS 17.3, οι χρήστες παρουσιάζονται με μια νέα επιλογή. Εκτός από τα «Πρόσβαση στο Κατάστημα» και «Πρόσβαση σε αγορές», βρίσκουμε «Πρόσβαση στη λίστα επιθυμιών». Ένα απλό πάτημα σάς επιτρέπει να βρείτε αυτή τη διάσημη λίστα που εξαφανίστηκε με το iOS 17.2. 

Το πραγματικό ερώτημα τώρα είναι αν η Apple θα το διατηρήσει για λίγο ή αν η επιστροφή είναι προσωρινή. Ίσως είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε τις διαφορετικές ταινίες και σειρές που υπάρχουν στη λίστα, προκειμένου να αποφευχθεί μια δυσάρεστη έκπληξη στο μέλλον με την πιθανή μόνιμη απόσυρση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple δεν προσφέρει πλέον την αγορά ταινιών και σειρών στο iTunes Store σε iPhone και iPad, επειδή η εταιρεία θέλει οι χρήστες να περάσουν από την εφαρμογή Apple TV. Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή δεν έχει τη λίστα επιθυμιών.

Το iOS 17.3 είναι προς το παρόν διαθέσιμο ως υποψήφια έκδοση , η Apple έχει ήδη πει ότι η τελική έκδοση θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα .